Product

Albums

Sporting Photo levert geen losse foto's, maar foto's ingeplakt in een speciale passe-partout met een voorkant en een binnenkant. Wij noemen ons produkt daarom 'een album' . Verder doen we niet aan actie-fotografie, maar maken we portretten. Klik voor voorbeeldfoto's. De cover en achterkant van het album wordt om de twee jaar veranderd. U kunt de albums van de afgelopen jaren hier bekijken. Binnenin het album zitten de foto's. En er zijn daar ook speciale kaders als ruimte om een aantal interessante wetenswaardigheden in te vullen, zoals de namen van je teamgenoten!.


De VR (Volledige Reportage)

We hebben albums voor 3 foto's, voor 2 foto's, en voor 1 foto. Het album met drie foto's is het meest gebruikelijke album. We noemen dit een VR , namelijk een Volledige Reportage . Er worden bij zo'n VR zowel opnamen van het team, als van de individuele sporter gemaakt. Bij een VR krijgen de sporters twee individuele foto's: een 13/18 en een 10/15. De 10/15 zit los in het album: da's leuk om weg te geven. Van de groep wordt normaal gesproken een 13/18 cm foto in het midden van het album geplakt. Het album kost € 9,90 .


De LPF (Losse PloegFoto)

Er zijn nogal wat senioren, die wel graag teamfoto's willen, maar geen opnames van hen alleen. Voor hen heeft Sporting Foto een speciaal album, de Losse PloegFoto. Hierin zit alleen een groepsfoto. Dat is dan wel een extra grote: maar liefst 20 bij 28 cm (ongeveer een A-4tje). We noemen dit album een LPF , een Losse PloegFoto . Dit album klapt aan de rechterkant open en is daarom een tweeluik. Losse ploegfoto's worden alleen bij senioren gemaakt. Een LPF kost € 6,00

Afhandeling

De albums worden normaal gesproken naar de teambegeleider gestuurd. Deze zorgt voor de verdere verspreiding en verkoop. Hiervoor belonen wij hem/haar met een gratis eigen album en twee micro-posters van het team als alle albums verkocht worden. Verder doet de teambegeleider en iedereen die het album koopt, mee aan een  geweldige verloting . Niet verkochte albums kunnen trouwens op onze kosten worden teruggestuurd. In sommige gevallen kunnen er speciale afspraken worden gemaakt.

Deze 3 albums worden bij vrijwel alle sporten gebruikt. Wij voorzien sporters hiermee dus van een blijvende herinnering aan hun beoefende sport, net zoals schoolfoto's dat tijdens de schooltijd doen. Je sporttijd is ten slotte een belangrijk deel van je leven, dat je wilt 'vastleggen' voor later!

Voor speciale projecten hebben we ook nog 'reserve-albums' . Daarmee kunnen we hele aparte dingen doen zoals bijvoorbeeld hondentrainingen, paardrijden, scouting of speciale evenementen. Naar wens is dan de binnenkant of buitenkant van het album blanco, zodat er bijvoorbeeld een sticker van de vereniging opgeplakt kan worden. Ook kan er een speciaal ontwerp worden gemaakt. Dit alles gebeurt echter alleen op contract. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Samengevat:
Naam Wat? Formaten Kosten
VR :
Volledige Reportage
Groeps- en individuele foto's 2 keer 13/18, en 1 keer 10/15 € 9,90
LPF :
Losse PloegFoto
Alleen een groepsfoto 1 keer 20/28, alleen bij senioren € 6,-