Bedrijf

Sporting Photo fotografeert alle (team-)sporten. Op dit moment is 80% hiervan voetbal. Het grootste deel van de overige 20% is hand- en korfbal, hockey, basket-, volley- en honkbal. Voor al deze sporten wordt meestal ons standaard-album gebruikt. Wij krijgen jaarlijks vele verzoeken van sportteams binnen. Wij breiden daarom steeds verder uit. Ook gymnastiek, turnen, ballet, judo/karate, paardensport, waterpolo en hondentraining zijn al gefotografeerd.

In België fotograferen we meer dan tienduizend sporters per jaar. In Nederland zelfs vele tienduizenden. En dit aantal stijgt zelfs nog. Onze doelstelling is om elke (team-)sporter minimaal één keer in zijn actieve sportleven een blijvende herinnering te bezorgen. Hierdoor zal de sportteam-fotografie ooit misschien net zo geaccepteerd en ingeburgerd raken als de schoolfotografie. Niet voor niets heeft de Sporting Foto Groep in de afgelopen 15 jaar al meer dan 1 miljoen sporters gefotografeerd...(!) Heel veel mensen kennen ons inmiddels dus al.

Omdat bij onze werkzaamheden veel handwerk komt kijken en we natuurlijk sterk afhankelijk zijn van het weer is ons werk niet eenvoudig, maar wel een enorme uitdaging...! Wij zijn hier elke dag druk bezig en doen onze uiterste best om zoveel mogelijk mensen, op een steeds verbeterende wijze, van dienst te zijn. Als enige echte specialisten in dit vakgebied, met inmiddels een jarenlange ervaring, zijn we uniek!

Heeft u suggesties of tips, wij horen het graag van u! Ga hiervoor naar: Reacties